Tävling: Vinn bok av Anne Holt

Igår råkade I min bokhylla ut för stort haveri. Framemot kvällen var sajten tillbaka och det måste vi förstås fira genom att ha en tävling!

Det du kan vinna är pocketversionen av Anne Holts Frukta inte, utgiven på Piratförlaget 2011-02-23.

För att delta i tävlingen måste du skriva en kommentar till detta inlägg. Kommentaren ska bestå av:

 • Ett svar på frågan ”Anne Holt har varit minister i Norge. Vilken ministerpost hade hon?”.
 • En mening om vad du gillar bäst på I min bokhylla. (Typ: Jag tycker recensioner är roligast.)

Vinnaren kontaktas via mail (så glöm inte att ange korrekt mailadress när du kommenterar) och genom bloggen. Tävlingen pågår till på söndag, så skicka ditt svar före 23.59 den 17/4 2011.

Piratförlaget om boken:

”En kylig kväll i december irrar en ung flicka runt i bara nattlinnet på gatan utanför Oslos finaste hotell. Hon blir nästan påkörd av spårvagnen men räddas av en mystisk man som försvinner i folkvimlet. Till sin vettskrämda mamma viskar flickan: ”Hon var död …

Några dagar senare påträffar Oslopolisen under dramatiska omständigheter ett lik efter en tonårspojke i hamnbassängen mitt i stan. Kroppen är upplöst till oigenkännlighet. Och på själva julafton går biskopen i Bergen, Eva Karin Lysgård, ut på en promenad, men återvänder inte. Dagen efter hittas hon mördad.

Kriminologen Inger Johanne Vik är den första som ser sambandet mellan morden och några andra mystiska dödsfall. Hennes äkta make, kommissarie Yngvar Stubo, blir ansvarig brottsutredare, och när Inger Johanne plötsligt upptäcker kopplingar mellan fallen och ett internationellt livsfarligt nätverk tar en deperat jakt på gärningsmannen sin början.”

Layout 1

 • Sofia

  Anne Holt har varit justitieminister och på I min bokhylla gillar jag faktiskt just recensionerna bäst. (Hej förresten! Läser ofta här men har aldrig kommenterat förr).

 • Vinni_23

  Jag, ok, Goolge :-) säger att hon var justitieminister. Jag besöker bloggen för första gången så har ingen favoritgrej med den än-

 • Greger Klingwall

  tjena jossan, anne holt har varit justitieminister. Jag har läst en av hennes böcker, en varm sommar för sju åtta år sedan. ”Det som aldrig sker”. Halvbra! Läste Mankells ”Femte kvinnan” (!) samma sommar; så Holt hamnade lite orättvis i skymundan, kan man ju säga. Jag gillar självklart dina nya författarporträtt och vad de har i bokhyllan och vilka böcker som inspirerar dem. Även intressant att höra vad kända personer, auktoritetet och opinionsbildare har i sina hyllor. Tack för en bra bokblogg!

 • annelip

  Anne Holt har varit justitieminister. I min bokhylla tycker jag bokprat är intressant!