Färglägga; nya trenden

Tanke: ska nog testa en sån där färgläggningsapp, verkar avslappnande. Resultat: Kan. Inte. Sluta. Ägnar telefonen mer tid än någonsin.

Över en halv miljon vuxenmålarböcker såldes i Sverige 2015. Jag läste om fenomenet i en Facebookgrupp i somras och förstod ingenting. Men så i julas laddade jag ned en app (inte testat böcker än) och fastnade totalt. Så kul! (Några exempel ovan). För att inte fastna helt började maken ge mig uppdrag av typen ”använd bara rosa och rött” eller ”blanda lila och grönt”. Just nu har jag en paus, men lite nyfiken på att testa en bok istället för en app. På torsdag ska jag på en pressfrukost på Formex för att höra mer om detta fenomen. Ska bli spännande!

  • Dom Kallar Henne Tess

    Hej Svejs :) En tidigare bokbloggsambassadör som kikar förbi. Det är ju en hel evighet sedan vi var ambassadörer och så fann jag ett gammalt inlägg med allas länkar och blev nyfiken. Hoppas allt är bra! Och den där målartrenden rekommenderar jag faktiskt även om den inte ersätter en riktig roman. Avkopplande att sena sommarkvällar sitta i uterummet med ett glas vin och färglägga 😉