82 böcker att förhäxas av

På Bokmässan 2013 påmindes jag om Sagan om Isfolket igen. Sedan dess har jag tänkt att jag borde läsa om dem men inte kommit mig för. Med de två uppföljarserierna handlar det om 82 böcker. Men nu! Jag började i måndags, och nu har jag läst ut fem böcker. Man blir verkligen som förhäxad av böckerna, passande nog.

De första 42 böckerna
(null)

  • Monica

    När de första gången gavs ut i Sverige kom det ut en bok varannan månad. Inte lätt att vänta. När det gått något år blev jag förstås tvungen läsa om alla som ditills kommit. Måste nog läsa om alla inklusive fortsättningsserierna som jag aldrig läst. Känns som ett sommarprojeky

  • Vargnatts bokhylla

    Jag älskar Isfolket :) Har läst den serien ett antal gånger, de är så snabblästa! !:)

  • Jag gillar dem också, men stör mig på allt slarv.