Sista racet: vill du ha en bok? Ge bort en i julklapp?

Puh! Nu är alla böcker genomgångna. Vi kör en sista gång här, och sedan åker de vidare i näringskedjan (er läsare här var förstås de första jag frågade).

Ska förvarna för att jag missat att ta bort någon bok som redan är tingad, så du kan bara vara 99% sker på att du får den bok du vill ha. Så, hojta om du vill ha en bok! Eller kanske någon att ge bort i julklapp?

Ser du något du vill ha? Boken får du såklart gratis, men måste den skickas med post får du stå för portot själv. (För att få boken personligen: jag finns i Stockholm. Vid Hötorget på dagen och Mariatorget på kvällen. Typ).

 • Lena

  Hej igen!
  Är det ingen som vill ha Björn Hellbergs bok vill jag gärna ha den också :)

  Mvh
  Lena
  the_door_to_me@hotmail.com

 • Enligt min lista har du redan önskat den. :) Blev något fel när jag kopierade in listan här, så den är din!

 • Är det någon som tigat. Nyckelbarn? 
  charliefraes@hotmail.com

 • Nej, så den är din! Hur vill du få den?

 • Helena

  Hej! Finns ”Som vi älskade varandra” kvar månntro, eller är jag kanske för sent ute?  Bor i Stockholm, så jag kan titta förbi och hämta upp den om det känns okej :)

 • Japp, den finns kvar! Kan dock inte få tag på den förrän på måndag, har svärfar boendes hos oss under helgen och hans säng står för förrådet där böckerna är. :)