I min bokhylla ger bort böcker! Idag NOPQR-författare

Idag ger jag bort ett helt gäng med bra böcker. Till exempel Huvudjägarna (bioaktuell!) och Bara ett barn. Varför ger jag bort sådana bra böcker? För att jag är en mästare på att skaffa mig dubletter …

Dagens ge bort-lista:

 • Nesbö Jo, Huvudjägrana
 • Nesser Håkan, Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö
 • Noort Saskia, Middagssällskapet
 • Nordmark Carlösten, Skytt i svart hatt
 • O’Farrell John, Det bästa av två världar
 • O’Farrell John, Här är ditt liv
 • O’Flanagan Sheila, Den jag ville ha
 • Palmgren Reidar, Fötterna först
 • Paulrud Anders, Som vi älskade varandra
 • Persson Giolito Malin, Bara ett barn
 • Pleijel Agneta, Lord Nevermore
 • Qvarström Niklas, Grand Zero
 • Rice Eva, Den bortglömda konsten att bevara en hemlighet

Vill du ha någon annan bok? Här är de jag ger bort på: ABCDEFGHIJKL, M

Ser du något du vill ha? Boken får du såklart gratis, men måste den skickas med post får du stå för portot själv. (För att få boken personligen: jag finns i Stockholm. Vid Hötorget på dagen och Mariatorget på kvällen. Typ).

 • När du kommer ner till, eller berör, S som i Strindberg får du gärna hojta till! Jag är fortfarande oerhört besviken på det svenska skolväsendet att jag varken i grundskolan eller på gymnasiet tvingades läsa en enda bok av denna författare.

 • S kommer på lördag, men tyvärr finns inga Strindberg med i högen. 

 • Lena

  Hej igen!
  Kan tänka mig Nesbös bok också :)
  Så får du väga och tala om vad jag ska betala för frakten, och hur du vill ha pengarna.
  Mvh
  Lena
  the_door_to_me@hotmail.com

 • Absolut!