Blandade böcker på F. Vil du ha?

Många böcker blir det idag! F verkar vara en populär författarbokstav i min bokhylla helt enkelt.

Ser du något du vill ha? Boken får du såklart gratis, men måste den skickas med post får du stå för portot själv. (För att få boken personligen, om vi inte känner varandra: jag finns i Stockholm. Vid Hötorget på dagen och Mariatorget på kvällen. Under augusti/september kommer jag även att finnas i Norrköping, Karlskoga och på Bokmässan i Göteborg).

 • Jenny

  Skulle gärna läsa Frey James, Min vän Leonard! /Jenny

 • Självklart!

 • Lena

  Skulle gärna vilja ha Joy Fielding  Spårlöst försvunna.
  Mvh
  Lena
  the_door_to_me@hotmail.com

 • Monica

  Vill gärna ha Frimansson, Fossum o Fredriksson

 • Är på landet, men mailar dig om adress osv när jag är hemma vid dator (och boken) igen!

 • De är dina!

 • Sofiaschalander

  Hejsan! Om det här fortfarande gäller skulle jag bli jätte glad för en bok, men kan man inte få fler? Vet inte riktigt hur det fungerar..
  Bor i Stockholm, centralt så kan ta emot dom personligen.
  Mejla gärna så kan vi prata lite om det! sofiaschalander@hotmail.com